Jessica
Hopstaken

Direct naar

Jeshcoaching

Therapeutisch & energetisch

Als Advanched IEMT Practitioner, Energetisch Therapeut, Sensi therapeut in combinatie met Touch of Matrix en NEI-Therapie, werk ik samen met jou aan het verbeteren van jouw mentale en indirect fysieke gezondheid
 
Het doel is terugkomen bij jezelf en in je eigen kracht gaan staan ‘precies zoals je vanuit je kern werkelijk  bent’. Veranderen gaat altijd van binnen naar buiten, want elke verandering bij jezelf geeft verandering in je omgeving/ situatie.

Persoonlijk en zakelijke coaching

Als geregistreerd NOBCO coachbiedt ik professionele begeleiding  en ondersteuning. Geen vast programma maar een uniek en passend traject voor jou, waarbij ik gebruik maak van een breed scala aan kennis, ervaring, tools, interventies en behandelmethodes zoals o.a. IEMT. 

De focus kan liggen op persoonlijke ontwikkeling maar ook op coaching bij het nemen van zakelijke beslissingen en als raadgever en ‘critical friend.

Leiderschap & veranderen

Als Verandercoach: Omgangskundige/ Agoog, Black Belt Lean (Expertcoach Stichting LeerKRACHT) en Lead Auditor ISO 9001:2015

Gaan we samen opzoek naar een nieuwe manier van leidinggeven met als doel “succesvol veranderen én iedereen meekrijgen”!

Met de focus op gedrag- en gedragsverandering, bewustwording, persoonlijke groei en ontwikkeling d.m.v training, coaching, retrospective, intervisie in combinatie met ‘IEMT’.

Scroll naar top