NEI

Dé behandelmethode die specifiek gericht is op hooggevoelige kinderen en volwassen.

Wat is NEI Therapie?

N.E.I., Neuro Emotionele Integratie, is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op te lossen door de oorzaak van de disbalans te vinden en de balans te herstellen. Ons lichaam slaat alle ervaringen en gebeurtenissen op celniveau op en daar gaan we verandering in aanbrengen door los te laten.  

De N.E.I. methode/ protocol spoort dergelijke trauma’s en ervaringen in het energetische geheugen op en brengt de resonantie van de disbalans in balans, door de communicatie tot stand te brengen tussen de linker- en rechterhersenhelft, de integratie.

 
 

 

 

Wat is NEI Therapie?

Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. 

NEI is een samengestelde methode van het beste uit de Oosterse en Westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Integra en Touch For Health. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhaling.