Over mij

Mijn naam is Jessica Voeten-Hopstaken, geboren op 16 september 1975. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

De rode draad in mijn leven is leren, groei en ontwikkelen op zowel persoonlijk, zakelijk als spiritueel vlak. Dit vanwege mijn brede interesse en mijn zeer hoge gevoeligheid en afstemming.

Hierdoor heb ik me altijd op 2 ontwikkellijnen gericht. Enerzijds het docentschap, kwaliteit- en verandermanagement en anderzijds de complementaire zorg en energetisch werk. Ik wil graag alles wat ik tegenkom begrijpen en heb om die reden steeds naar verdieping en verbreding gezocht.

Uiteindelijk is alles samengekomen in mijn bedrijf Jeshcoaching waar ik op mijn eigen manier de verbinding heb gemaakt en zo op een brede, andere manier kan kijken naar de persoon of situatie.

Ik zeg altijd dat ik “meekijk”, waarmee ik bedoel dat ik op verschillende manieren aanvullende informatie binnenkrijg. Dit dankzij mijn verhoogde intuïtieve gevoeligheid en ‘non-lokale informatie-uitwisseling’.

Ik maak verbinding en heb contact met wat voor de meeste mensen (nog) niet waarneembaar is. Hierbij is gebleken dat ik weinig informatie nodig heb om tot de kern/ oorzaak van een probleem te komen en daarmee ‘samen’ snel tot verandering en verbetering.

 Ik zie altijd (creatieve) mogelijkheden en geloof dat er een oplossing is voor elke uitdaging. Een uitdaging geeft energie en ruimte voor ideeën, experimenten en actie!

In mijn aanpak sta ik bekend als een, objectieve sparringpartner, confronterend eerlijke vanuit een positieve opbouwende intentie, door af te stemmen vaak direct de kern rakend. 

Mijn drijfveer is de wens om jou vooruit te helpen, door je terug in jouw eigen kracht te zetten. Mijn kennis, ervaring en inzichten met je te delen en je aan te zetten tot handelen, zodat er ook voor jou daadwerkelijk dingen gaan veranderen!

Groet Jessica 

Jessica
Van
Jeshcoaching

De intuïtieve geest is een heilig geschenk en de rationele geest haar trouwe dienaar.

Relevante opleidingen

Opleidingen

Cursussen

2021-2022   Advanched IEMT Practitioner (Intergral eye movement therapie)

2018-2018   Lead Auditor kwaliteitsmanagementsystemen  ISO 9001:2015, IRCA erkend. DNV-GL

2015-2016   Lean Green Belt & Lean Black Belt, Certificate of                                Training and Experience, UPD

2013-2014   Opleiding tot Sensi Therapeut

2009-2012   Docent Omgangskunde, Bacheloropleiding tot leraar voortgezet onderwijs van de tweede graad,Fontys Hogeschool

2010-2011   Minor Speciale Zorg voor Leerlingen 12+ /OSO,Fontys

2003-2004   Instructeur BVE / Propedeutisch examen, Gezondheidszorg en Welzijn, Fontys Hogeschool

2022   NEI Therapie, Neuro Emotionele Integratie

2022   Subtiel Meesterschap, energetisch Therapeut

2001   Global, online route Trance Mediumschap en                                     Trance healing Medium Phoenix Residence

2019   Coach Talentenpaspoort, Pontis

2019   Certificaat Training                  Externe Mindset, 

2012   Begeleider in hart en nieren, Regardus Jan Ruigrok

2009    VIC training, volgens NLP