Sensi therapie

Dé behandelmethode die specifiek gericht is op hooggevoelige kinderen en volwassen.

Wat houdt Sensi therapie in?

Het doel van SensiTherapie is 

1. Het terug in balans brengen van het hele systeem

2. Het opgang brengen van processen (o.a. vrijmaken van emoties)

3. Het eventueel wegnemen van oorzaken (ontstoren van wateraderen, entiteiten, dieet, allergie metingen)

Tijdens de behandeling blijft de kleding aan!!

Een greep uit de behandelvormen: 

Drukpuntmassage, Harmonieprotocol, Pijnprotocol, Burn-out protocol: Druk- en behandeltechnieken die gebruik maken van meridianen en meridiaan punten, om diepe emotionele lading los te kunnen maken en het proces van heling snel op gang te brengen. Blokkades worden effectief opgeruimd door ze ( in het energetisch systeem op te sporen en door druk op te heffen, zodat energie weer vrij kan stromen. 

 

Meridianen en blokkadepunten vertolken allemaal een eigen themagebied. Zij maken duidelijk welke thema’s voor een cliënt actueel zijn. Dit geeft de cliënt inzicht en bewustwording.

 

Holistic Pulsing: Een zachte pulsende massagetechniek die op diverse niveaus problemen aan het licht brengt en oplost. Door wiegen en stretchende bewegingen, worden aanwezige blokkades losgetrild. De energie kan weer doorstromen en gif- en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd.

EFT:  Emotional Freedom Techniek. Deze techniek maakt gebruik van het door Dr. Callahan ontwikkelde systeem voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, schuld, verdriet, trauma e.d. Deze techniek is geschikt om belemmerende overtuigingen (en het daaraan gekoppelde gedrag) te wijzigen.

Dit gebeurt door tijdens het tikken  een zin (affirmatie) uit te spreken waarin de kern van een probleem benoemd wordt (bijvoorbeeld een angst, fobie, schuldgevoel of dwangmatige gedachte). Dit probleem wordt gekoppeld aan een positief aspect. Tevens wordt er in een specifieke volgorde op bepaalde punten op het gezicht, de handen en het bovenlichaam getikt om zo vastzittende emoties los te maken en te ontdoen van aanwezige lading.

LET WEL!! Deze behandeling is geen vervanging voor de medische geneeskunde, maar wel een goede ondersteuning