Wat zijn mijn werkelijke talenten?

Werkelijk talent= passie + aanleg= energie + gemak

TALENT

Wat zijn mijn werkelijke talenten?

Jouw WERKelijke talenten zijn je natuurlijke eigenschappen :

  • die jou energie geven op het werk
  • die jou uniek maken t.o.v. andere professionals
  • die jouw potentieel vormen om te excelleren

Talenten zijn een gave. Een talent heb je vanaf je geboorte of je hebt  het ontwikkeld op zeer jonge leeftijd. Door je talenten onderscheidt je jezelf van anderen. Je talenten maken je uniek. Je WERKelijke talent is het potentieel om een voortdurende buitengewone prestatie te leveren.

Je kan de verzameling van jouw WERKelijke talenten zien als een rijke voedingsbodem, je natuurlijke potentieel.

Hoe werkt het talentenpasp0ort?

Het Talentenpaspoort is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde tool om je WERKelijke talenten te ontdekken. Je maakt als persoon je individuele Talentenpaspoort.

De meeste online vragenlijsten meten je competenties, niet je talenten. Competenties geven aan, hoe goed je iets kan. Wanneer je competenties meet krijg je echter alleen een momentopname d.w.z. ” Waar sta ik nu?”.

Het Talentenpaspoort bestaat uit een lijst met 120 vragen die je digitaal invult. Aan de hand van je antwoorden vergelijken we je met alle andere professionals in de database. 

Het Talentenpaspoort bevat twee ‘foto’s’. Een ‘foto’ van je emotionele talenten (jouw passies) en een ‘foto’ van je rationele talenten ( jouw denkstijlen). Combinaties van je emotionele en rationele talenten vormen nog sterkere talenten.

Dit rapport geeft je geen antwoord op de vraag: “Wat moet ik worden? Welk werk zou ik moeten doen?” Maar het geeft wel inzicht in wat voor jou belangrijk is, wat jouw drijfveren, passies en denkstijlen zijn. En daarmee geeft het je handvatten voor de langere termijn die je helpen bij loopbaankeuzes waar je voor komt te staan. Een intern kompas dat je helpt bij het maken van de juiste keuzes en het bepalen van de richting die bij jou past.

(Bron: https://www.mytalentpassport.com/index.php)

Voor wie is het talentenpaspoort?
doe de check!

Heb je minimaal 1 van deze vragen met ja beantwoord?

Dan kan deze methodiek je helpen. Ik laat je zien hoe het in elkaar steekt.

Referentie

Scroll naar top

Bel me gerust!