Talentenpaspoort

Wat zijn mijn werkelijke talenten?

Wat zijn mijn werkelijke talenten?

Jouw WERKelijke talenten zijn je natuurlijke eigenschappen :

  • die jou energie geven op het werk
  • die jou uniek maken t.o.v. andere professionals
  • die jouw potentieel vormen om te excelleren

Talenten zijn een gave. Een talent heb je vanaf je geboorte of je hebt  het ontwikkeld op zeer jonge leeftijd. Door je talenten onderscheidt je jezelf van anderen. Je talenten maken je uniek. Je WERKelijke talent is het potentieel om een voortdurende buitengewone prestatie te leveren.

Je kan de verzameling van jouw WERKelijke talenten zien als een rijke voedingsbodem, je natuurlijke potentieel.

Hoe werkt het talentenpaspoort?

Het Talentenpaspoort is een unieke en wetenschappelijk onderbouwde tool om je WERKelijke talenten te ontdekken. Je maakt als persoon je individuele Talentenpaspoort.

De meeste online vragenlijsten meten je competenties, niet je talenten. Competenties geven aan, hoe goed je iets kan. Wanneer je competenties meet krijg je echter alleen een momentopname d.w.z. ” Waar sta ik nu?”.

 

Het Talentenpaspoort bevat twee ‘foto’s’. Een ‘foto’ van je emotionele talenten (jouw passies) en een ‘foto’ van je rationele talenten ( jouw denkstijlen). Combinaties van je emotionele en rationele talenten vormen nog sterkere talenten.

Dit rapport geeft je geen antwoord op de vraag: “Wat moet ik worden? Welk werk zou ik moeten doen?” 

(Bron: https://www.mytalentpassport.com/index.php)

Wat is het?

Het Talentenpaspoort bestaat uit een lijst met 120 vragen die je digitaal invult. Aan de hand van je antwoorden vergelijken we je met alle andere professionals in de database. 

Referentie